Linkbuilding die werkt

Wat Zijn Backlinks, Hoe Werkt Het En Hoe Kom Je Er Aan?

Published May 18, 22
5 min read

Hoe backlinks te krijgen?  Backlinks kopen

Wilt u het aantal backlinks naar uw website te stimuleren? Backlinks spelen een belangrijke rol in het verbeteren van uw zoekmachine rankings. Uw backlinks zijn een van de top search ranking factoren voor Google. Hoe meer backlinks van hoge kwaliteit u naar uw website kunt krijgen, hoe groter de kans dat u hoger in de zoekresultaten komt. In dit artikel laten we je zien hoe je backlinks kunt krijgen met behulp van snelle en eenvoudige strategieën die iedereen kan proberen. Wat zijn Backlinks? Backlinks zijn wanneer een andere website terug linkt naar uw site. Ze zijn ook bekend als externe links en inkomende links. Als veel websites teruglinken naar uw site, geeft dit een positief signaal af aan de zoekmachines en laat dit zien dat uw inhoud waarde biedt en link-waardig is. In ruil daarvoor zal de zoekmachine de rangschikking en zichtbaarheid van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Dit toont aan dat linkbuilding belangrijk is voor uw site. Maar hoe krijg je backlinks voor je website?

Hoe krijg je backlinks?

Hier zijn snelle en eenvoudige strategieën voor hoe je backlinks kunt krijgen. Laten we er meteen induiken... Vind Backlink Opportuniteiten met Top Verwijzingsbronnen. U kunt beginnen door te kijken naar de top verwijzingsbronnen van uw website. Dit zijn websites die naar uw inhoud linken en u een backlink aanbieden. Door uit te zoeken welk type websites naar uw site linken en aan welk type inhoud zij de voorkeur geven, kunt u nieuwe mogelijkheden vinden en soortgelijke inhoud creëren om een backlink te krijgen. Er zijn veel manieren waarop u uw verwijzingsbronnen kunt bekijken. Ga in Google's Universal Analytics naar Acquisitie " Alle verkeer " Verwijzingen. In Google Analytics 4, ga naar Acquisitie " Gebruikersacquisitie. De makkelijkste manier om je verwijzingsverkeer te vinden, is echter via MonsterInsights. Het is de beste WordPress plugin voor Google Analytics en presenteert verschillende rapporten in je WordPress dashboard. Om je top verwijzingsbronnen te bekijken, ga naar Insights " Rapporten. Het eerste rapport dat u zult zien zal van Overzicht zijn. Scroll naar beneden en bekijk de Top 10 Verwijzingsbronnen.

Gebruik uitgaande links om partnerschappen te vormen

Een andere manier om backlink-kansen te vinden is door te kijken naar uw uitgaande links. Als u linkt naar een website met een hoge autoriteit en veel verkeer verstuurt, kunt u een e-mail sturen om een partnerschap te vormen. Helaas biedt Google Analytics geen outbound links rapport uit de doos. Met MonsterInsights, echter, kunt u gemakkelijk uw top uitgaande links. Installeer de plugin en ga naar Insights " Rapporten " Publishers en navigeer naar het Top Outbound Links rapport. Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Het enige wat je hoeft te doen is sites vinden en ze bereiken met relevante inhoud. Je kunt ook onze gids bekijken over hoe je Google Search Console kunt gebruiken om je verkeer te verdubbelen. 4. Bespioneer je concurrenten Heb je je ooit afgevraagd waar je concurrenten hun backlinks vandaan halen? Wat is hun organische strategie en wat voor soort content publiceren ze? Als je op de hoogte wilt blijven van wat er gebeurt in de industrie, dan moet je weten wat anderen doen. U kunt uw concurrenten op ethische wijze bespioneren om bronnen voor backlinks te vinden, te kijken naar hun organische zoekwoorden, best presterende inhoud, sociale media-activiteiten en nog veel meer. Om naar backlinks te zoeken, kunt u SEO-tools zoals Semrush gebruiken. Het biedt een compleet backlink profiel van elke website die u invoert. Om de backlinks in SEMrush te bekijken, gaat u naar Backlink Analytics in het linkerpaneel en voert u het domein van uw concurrent in. Klik nu op Check it. Selecteer vervolgens Backlinks en u heeft een lijst van domeinen waar uw concurrent zijn links vandaan haalt. hoe-backlinks-verwerven-door-concurrenten-te-spioneren U kunt deze bronnen vervolgens gebruiken om ook een backlink voor uw website te verkrijgen. Bijvoorbeeld, als uw concurrent een link heeft van een gastbericht, kunt u ook inhoud publiceren op de website van het gastbericht. En als zij een link van een forum hebben, kunt u ook een profiel op dat forum aanmaken en proberen een backlink te verdienen. Andere technieken die u kunt gebruiken om uw concurrenten voor te blijven, zijn het aanmelden voor hun e-mailnieuwsbrieven en het instellen van Google Alerts. Zo wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zij nieuwe inhoud publiceren of op een andere site te zien waren.

Hoeveel Backlinks Heb Ik Nodig Om Bovenaan Te Staan?

Het verbeteren van het aantal verkopen van product X zal de bedrijfsomzet verhogen (Hoe genereer je goede backlinks).. Je wil het resultaat in zes maanden behalen. 2. Bepaal prestatiedoelen Prestatiedoelen helpen je om het uiteindelijke doel te behalen. Ze zijn kleiner, maar net zo belangrijk. Door deze doelen te behalen blijf je op schema om je gewenste SEO-resultaat te bereiken.

Soms is een enkel prestatiedoel voldoende. Beperk het tot maximaal drie. Denk je dat je meer prestatiedoelen nodig hebt om je uiteindelijke doel te kunnen behalen? Probeer dan je doel te herformuleren of splits het op in verschillende doelen (Linkbuilding). Om prestatiedoelen op te stellen kun je jezelf de volgende vraag stellen: “Welke kortetermijnresultaten zullen bijdragen aan het behalen van het SEO-doel?” Stel jezelf dus de vraag: “Welke kortetermijnresultaten zullen eraan bijdragen om product X 20 keer per maand via de website te verkopen?” Voor prestatiedoelen geldt ook dat ze SMART opgesteld moeten worden.

Het ontvangen van hoogkwalitatieve backlinks zal leiden tot een hogere ranking van de landingspagina. Linkbuilding. Hierdoor zal je meer bezoekers op deze pagina ontvangen en dat zal resulteren in meer verkopen van Product X. 3. Bepaal procesdoelen Procesdoelen zijn nog kleiner dan prestatiedoelen en helpen je om van dag tot dag bezigheden in te plannen.

Om procesdoelen op te stellen kun je jezelf de volgende vraag stellen: “Welke werkzaamheden moet ik uitvoeren om mijn procesdoel te behalen?” Stel jezelf dus de vraag: “Welke werkzaamheden moet ik uitvoeren om maandelijks 5 hoogkwalitatieve backlinks naar de landingspagina van Product X te ontvangen?” In dit geval kan een procesdoel bijvoorbeeld zijn om een landingspagina voor Product X te maken (Wat betekent backlinks?).

Beide procesdoelen zullen ervoor zorgen dat het mogelijk is om backlinks naar de landingspagina van Product X te krijgen. Voorbeeld zwemdiploma behalen SEO kan ingewikkeld zijn. Het opstellen van hoofd-, prestatie-, en procesdoelen kan hierdoor overweldigend zijn. Backlinks kopen: Is dat überhaupt verstandig?. Om je te helpen de SEO-doeleinden piramide te gebruiken geven we een eenvoudig voorbeeld voor het behalen van je zwemdiploma.

Om dit te bereiken moet je iedere twee weken in een hoger zwemklasje worden geplaatst. De procesdoelen, zoals het aanschaffen van zwemkleding, helpen je dit te behalen. Nu is het tijd voor het echte werk. Laten we eens kijken naar het opstellen van SEO-doeleinden. 9 Verschillende SEO-doeleinden voor bedrijven Het formuleren van een reeks specifieke en actiegerichte SEO-doeleinden geven je wat je nodig hebt om een goede SEO-strategie op te zetten.

Hoeveel Backlinks Heb Je Nodig Om Je Bedrijf Te Laten Slagen?Soms weet je niet goed hoe je bedrijfsdoelstellingen om kunt zetten in actiepunten voor SEO. Franse Backlinks Kopen. Om je een beetje op weg te helpen zetten we hieronder 9 belangrijke SEO-doeleinden op een rijtje. We leggen daarbij uit wat het doel precies inhoudt en waarom het doel belangrijk kan zijn. Deze algemene doelen kun jij specifiek maken voor jouw bedrijf.

Als je het eenmaal onder de knie hebt kun je meer SEO-doeleinden opstellen om je bedrijf nog verder te ontwikkelen. 1. Welke Backlinks zijn meest waardevol?. Organisch verkeer verhogen met X% Het verhogen van je organische verkeer is een van de belangrijkste SEO-doeleinden. Met meer verkeer is de kans groot dat je meer conversies maakt.

Om dit doel SMART te maken is het verstandig om onderzoek te doen. Simpelweg met een mooi getal aan de slag gaan is namelijk niet altijd haalbaar. Kijk daarom naar de resultaten die je eerder hebt behaald. Bekijk bijvoorbeeld hoeveel het verkeer de afgelopen tijd maandelijks is gestegen. Is dit 8% tot 10%, dan is het haalbaar om een doel op te stellen om het maandelijkse verkeer met 15% te laten stijgen.

Misschien is je website al groot en heb je een stabiel aantal bezoekers van 75. 000 per maand. Het belang van kwalitatieve backlinks voor linkbuilding. Een realistischer doel is dan om het organische verkeer maandelijks met 5% te laten groeien. In een jaar tijd wil ik het organische verkeer op mijn website met 100% verhogen. 2. Conversies uit organisch verkeer verhogen met X% Je hebt niet voor niets een website.

Aan de hand hiervan wil je websitebezoekers uiteindelijk omzetten in klanten. Of het nu gaat om je eigen services en producten of om affiliatie marketing, je wil dat bezoekers iets opleveren - Wat kosten de backlinks?. Op deze manier kun jij je website in stand houden en verbeteren om bezoekers nog beter van dienst te zijn.

Daarbij moet je er rekening mee houden dat de conversieratio nooit 100% zal zijn. Kijk daarbij of je mogelijkheden hebt om de conversieratio te verhogen. Kun je je landingspagina’s bijvoorbeeld verbeteren? Of kun je andere zoekwoorden toepassen om een gerichter publiek aan te spreken? Ik wil de verkoop conversies vanuit het organische verkeer op mijn website per 1 juli met 25% verhogen - Wat zijn backlinks?.

Bouwen Aan Een Hoogwaardig BacklinkprofielDomain Authority verhogen naar X De domain authority (DA) van je website geeft aan hoeveel autoriteit je uitstraalt. Een hogere score geeft aan dat zoekmachines je website meer zien als een specialist op dat gebied. Het verhogen van je DA kan een enorme boost geven aan je rankings. Je kunt de score van je domain authority in de gaten houden met SEO-tools zoals Ahrefs en Moz.

Een belangrijke factor is de kwaliteit van je content (Wat zijn backlinks en hoe kun je ze genereren?). Backlinks dragen ook een grote bijdrage in de score van de DA van je website. Het verhogen van je DA draagt dus op verschillende manieren bij aan je SEO-strategie. Je kunt aan verschillende SEO-doeleinden werken om dit doel te bereiken. Ik wil de domain authority van mijn website in 3 maanden tijd verhogen van 25 naar 30.

Google page speed verbeteren naar X Het verbeteren van de page speed draagt op meerdere manieren bij aan je SEO-strategie. Je rankings kunnen er namelijk mee verhogen, maar ook de algehele website-ervaring zal verbeteren - Uitleg over backlinks voor SEO. Houd er rekening mee dat het verbeteren van de snelheid van je website technische SEO omvat.

Wat zijn backlinks voor zoekmachine optimalisatie?

Het zijn signalen die Google gebruikt om te bepalen of uw website een gerenommeerde bron is die het waard is om geciteerd te worden. Hoe meer kwalitatieve backlinks er naar uw website verwijzen, hoe hoger uw kansen om te scoren op winstgevende trefwoorden en concurrerende zoekopdrachten die de verkoop stimuleren. Met backlinks kopen zult u meer doelgericht verkeer, leads en klanten genereren. De SEO research tool, SEMrush, onthulde dat backlinks goed zijn voor maar liefst vijf SEO top 10 ranking factoren: Gebruik Google Search Console-rapporten om backlinks te krijgen Google Search Console kan u ook helpen bij het vinden van mogelijkheden voor backlinks voor uw website. De gratis tool van Google biedt verbazingwekkende gegevens die u kunt gebruiken om uw rankings te verbeteren. En een daarvan is het Top linking sites rapport. Dit zijn websites die in het verleden naar uw site hebben teruggelinkt. U kunt door de backlinks gaan en zien wat voor soort inhoud ze leuk vonden en u een backlink gaven. Aangezien zij uw domein eerder hebben gelinkt, zullen ze bekend zijn met uw website en zouden ze een andere backlink kunnen geven. Omdat links zo essentieel zijn voor rankings en verkeer, vindt u een groot aantal bedrijven die beloven u te helpen backlinks te genereren met een klik op een knop. Was het maar zo gemakkelijk! Het verwerven van backlinks van topkwaliteit is geen fluitje van een cent. Ons team bij Neil Patel Digital heeft de beste bedrijven voor het bouwen van links beoordeeld en op een rijtje gezet. Best voor Linkable Content Marketing De verwezenlijking en de distributie van linkable activa is de betrouwbaarste manier om mensen te krijgen die naar uw website terug linken. Zie hoe mijn bureau enorme hoeveelheden verkeer naar uw website kan leiden Deze links worden editorial links genoemd en Google en andere zoekmachines geven voorrang aan dergelijke links. De reden hiervoor? Ze zijn natuurlijk, en inderdaad een stem van vertrouwen andere sites voor de inhoud bronnen op uw eigen website. Een andere naam voor dit type linkbuilding strategie is linkable content marketing.

De beste linkbuildingdiensten vergeleken in 2022

Bent u op zoek naar de beste linkbuilding-service om uw organische zoekresultaten te verbeteren? Linkbuilding is misschien wel een van de belangrijkste factoren voor het rangschikken van zoekresultaten. Als gevolg hiervan bieden veel bureaus hun expertise aan startups die backlinks nodig hebben. Maar met zoveel linkbuilding bedrijven op de markt, welke moet je kiezen?

Waarom linkbuilding essentieel is voor online succes

SEO-linkbuilding is een integraal onderdeel van uw digitale marketinginspanningen. Linkbuilding is het proces waarbij de inhoud van uw website wordt gepromoot om backlinks van verwijzende domeinen met hoge autoriteit te beveiligen. Links zijn belangrijke signalen die zoekmachines vertellen dat uw website een geloofwaardige informatiebron is. Ze helpen online gebruikers ook om tussen pagina's op internet te navigeren om aan hun informatiebehoeften te voldoen. Het bouwen van links is een van de vele SEO-tactieken, naast lokale SEO en technische SEO , die is ontwikkeld om uw rangschikkingssignalen te verhogen, meer verwijzingsverkeer te krijgen en merkcontrole te krijgen. Met SEO-linkbuilding kunt u nieuwe relaties met autoriteitssites creëren en stimuleren, uw verkeersbronnen diversifiëren en uw inkomstenstromen stimuleren. Websites met hoogwaardige backlinks van relevante verwijzende domeinen verdienen een hogere ranking in zoekmachines. Wat nog belangrijker is, inkomende links van sites met een hoge domeinautoriteit (DA) leveren meer waarde aan uw webpagina's.

Waarom domeinautoriteit belangrijk is bij linkbuilding

Domeinautoriteit is een rankingscore die het vermogen van een website om in zoekmachines te scoren voorspelt op basis van de algehele kwaliteit. Het loopt op een schaal van 1-100, waarbij 100 het hoogste is. Websites met een hoge DA scoren sneller en hoger in de zoekresultaten. Dit betekent dat als uw verwijzende domeinen een hoge DA hebben, ze waardevollere link juice naar uw website zullen doorgeven . Aan de andere kant is het verwijzen naar domeinen met een relatief lage DA uw tijd misschien niet waard. Naast de domeinautoriteit van een website, moet u ook andere statistieken beoordelen, zoals paginarelevantie, lokale zoekresultaten en klikfrequenties (CTR's), om de rangschikkingsmogelijkheden van een verwijzend domein te maximaliseren en uw inspanningen voor het opbouwen van SEO-links te versterken. Heeft u niet de capaciteit om uw linkbuildingstrategie uit te voeren? Werk samen met een vertrouwd linkbuildingbedrijf. Bij Linkbuilding Vlaanderen begrijpen we dat het beheren van uw dagelijkse activiteiten en het verbeteren van uw linkbuilding-strategie uitdagend en tijdrovend kan zijn. Daarom bieden we white hat-oplossingen voor het bouwen van links om uw vertrouwen van autoriteitswebsites te vergroten.

Schakel onze linkbuildingdiensten in en versterk uw SEO

Webstandaarden en richtlijnen voor zoekmachines zijn opgesteld om een ​​nuttige en veilige omgeving te bieden voor zowel klanten als bedrijven. Sommige mensen proberen zoekmachines te slim af te zijn door black hat-linkbuildingtechnieken toe te passen. Schaduwrijke tactieken voor het bouwen van links worden ten zeerste afgeraden in SEO. Black hat-linkbuilding biedt misschien snelle marketingwinsten, maar deze kunnen uiteindelijk leiden tot verlies op de lange termijn. Veel marketeers kiezen ervoor om black hat SEO-linkbuildingtactieken te gebruiken om hun linkacquisitieprocessen te stroomlijnen. Hoewel deze praktijk onmiddellijke resultaten oplevert, kan het toevlucht nemen tot oneerlijke linkbuilding-services uw website bestraft en, erger nog, verbannen uit de zoekresultaten. Laat dit niet het geval zijn. Integreer white hat-oplossingen voor het bouwen van links met uw digitale marketingstructuur om kwalitatief verkeer binnen te halen, de indexeerbaarheid van uw site te vergroten en een betere merkherkenning op te bouwen. Linkbuilding Vlaanderen is een gerenommeerd linkbuildingbedrijf dat zich inzet voor het ontwikkelen van white hat-linkbuildingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke branchevereisten. Naast het formuleren van aangepaste linkbuilding-tactieken, creëren we ook een intern draadframe voor SEO-linkbuilding om de backlinkstrategie van uw website te maximaliseren. Bent u op zoek naar een white label linkbuilding partner om de vraag van uw klant te managen? Ons linkbuildingbureau biedt ook white label linkbuilding-oplossingen die zijn ontworpen om uw klanten meer bezoekers te trekken en de winstgevendheid van uw bedrijf te vergroten. We gebruiken ons linkbuilding-team om Linkbuilding Vlaanderenook een boost te geven, aangezien onze website onlangs de 100.000 backlinks heeft overtroffen. Met andere woorden, we onderbouwen wat we zeggen met echte resultaten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze linkbuildingservice u kan helpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Alles Wat Je Moet Weten Over Backlinks

Published May 18, 22
7 min read

Linkbuilding Bureau

Published May 17, 22
8 min read